Už brzy přiletím....

Listopad v Anti-Obamově

10.11.2008 17:03

To nám ale uplynulo vody v Tatter Creeku (místní obdoba životně důležitého Hadího potoka v severozápadní části kraje Vysočina). Čas tu letí nějak rychle.

Co se asi dělo hlavně minulý týden hlavního? Ano, Barák s Nohama se stal novým oBuschkem od Bostonu až po Los Angeles. Jen tady by to měl trochu přeskočit. Že by z toho byli kansasani zrovna vodvařený, tak to se říci nedá ani s notnou dávkou nadsázky. Přišlo mi ve středu několik sms, abych se ve středu teaterálně převlékl do černého a vyjádřil smutek nad výsledkem voleb. Nic podobného jsem samozřejmě neudělal.

Jelikož se mě pár lidí ptalo, tak jen přiblížím situaci tím, že McCain je super pravičák a Obama jen takový malý pravičák. Z poevropštělého úhlu pohledu bychom je mohli rozdělit tak leda na konzervativní a liberální pravici. Ale dle místních je "jeden" z nich socialista a neměl by do Bílého domu ani nakouknout oknem. Voalá - právě jsem se dočetl, že už tam byl i s tchýní. :-) To dělení a sumarizace je ještě o něco obtížnější, protože se do všeho dost silně motá víra. Nicméně - oni to nějak vydýchají. Navíc potom, co jsem viděl povolební proslovy, tak jsem jim trochu záviděl...bych jim přál vidět proslovy některých evropských státníků. By jim asi zhořkl burgr!

Pojďme na jiná témata:

Vyhlášená bitva s vlastní nepohyblivostí a váhou začala. První postřelené a reněné tukové buňky zůstaly v bazénu. Bitva se opakovala celkem třikrát a moje speciální jednotky zaznamenaly úspěch. Geniální stratég dále navrhl útok posilovnou. I přes částečné poškození a bolest ráno po válečné vřave se jednalo o frontální zdecimování soupeře a posílení...zatím pouze psychiky. :-) Víkend se odehrával ve znamení zákopové války. Vyčkával jsem, co soupeř. Je zákeřnější, než jsem myslel! Vytáhl do boje s podpásovkami jako vynikající dezerty v sobotu i neděli, Simpsons on-line, úkoly a dalšími zbraněmi hromadného ničení, co pohřbívají veškeré plány na rehabilitaci invalidy po 3 měsících hniloby. Ale dle hesla nového prezidenta: "Yes, we can!", odhazuji obaly od hamburgerů i kelímků coly a vyrážím večer ze zákopů vstříc vůni chlóru či smradu zpoceného trička.

Tak to je má tělocvičná imbecilita v kostce. Musím popsat i další positivní zprávy. Hlavní je to, že Lejno začal kouřit, pít a ještě zintenzivněl mrhání času hraním Warcrafta. Chvíli mě napadlo, že bych mu jako domluvil, ale naše komukace ještě nedošla do stádia..."Hele, chlape, nekuř a nepij (nebo mi dej taky...) a hlavně vyhoď počítač z okna a běž dělat něco užitečnějšího." Tedy jestli se v Kansasu dá něco užitečnějšího dělat. Každopádně nevím, jakou řečí to zkusit, tak jsem se na to vykašlal a postupně budu sledovat, jak mi chřadne spolubydlící. Být jím, tak bych začal u holiče. Jeho kedlubna je už ozdobená docela slušným účesem a-lá květák a ovoce-zeleninu-párty na jeho těle dotváří oči červenější než jahody. Oči jsou navíc zvětšeny brýlemi, co můžou dioptrií asi tak jako Čína obyvatel.

Záhada smradlavého předmětu v pokoji stále nevyřešena. Jak byl soudruh pryč, proslídil jsem pokoj (4*2.5m...takže moc času to nezabralo) a nenašel ani to pověstné Nerudovo (áčáci budou vědět... :-) ). Poslední místo, kde se může schovávat shnilá brambora s kamarády pukavci je tak leda klimatizace. Asi už to ale nebudu řešit. Nos má skvělou vlastnost, že nevnímá pachy dlouho. Takže po cca 100 nádeších se přestanu šklebit a poté, co dozvracím a oči doslzí, se dá i začít uvažovat o tom, že svět není tak zlé místo k životu.

Hodiny češtiny probíhají docela příjemně. Konečně se ukázala i nějaká ta komplikace. Osoba X mi odevzdala naprosto nejubožejší zprávu na nikterak vědecké téma "Hokej v České Republice". Neobtěžoval se ani změnit formát textu, který kompletně někde zkopírovala a vložila. Strukturu jsem nepochopil. Jak může po brilantním a o to nesmyslnějším seznamu adres českých extraligových hokejových klubů i s PSČ následovat rozhovor s Jaromírem Jágrem z roku 2005 ohledně hraní v ČR během NHL pauzy???????? Prezentace byla marnější než vymáhací praktiky společnosti ČEZ. Nejradši bych jí nafackoval, aby se vzbudila...ale úroveň prací i prezentací je tady prostě nižší, než na co jsem zvyklej z VŠCHT. Je fakt málo času, tak si vše musím vynásobit positivním bulharským koeficientem 1.5. Slečna Dollarová se tak dostala až na neuvěřitelných 70%. Slovní hodnocení si asi za rámeček nedá, ale přesto mi napsala, že nerozumí, proč má "jen" 70 procent...tomu říkám pacientismus na entou! Jsem se zase nějak naštval při pomyšlení na čtení mailu... :-D Nezávidím učitelům a učitelkám zejména jejich psychicky náročné chvíle strávené opravováním kariktur úkolů, testů a dalších materiálů. Řekl jsem si, že už nemám náladu riskovat duševní zdraví a už nebudou dostávat testíky. (protože za 3 body z 10 bych je nejradši nechal za trest koukat na AZ-kvíz junior s Alešem Zbořilem!!!).

Na závěr se pochlubím, že víc spím...vlastně je to normální, že člověk spí. Ale nějakej čas to tu byl jasný nepoměr mezi dnem a nocí. (Což mi připomíná koláč den a noc, který bych si dal hned...nehledě na osobní bitvu s fyzickou kondicí...)

Hraje mi tu fantastické pop-country a až skončí písnička, při níž by si nejeden cowboy podupával, půjdu na večeři. Předpokládám, že teď se většina soudných lidí (až na mýho country-tátu) drží za hlavu. "Co to tam jako poslouchá???" :-D Holt založím asi kapelu CowboyNaVostro a to bude teprve mazec...klobouk, podpatky, třásně, laso a v puse žvejkací tabák... :-D

Nebojte - nic takového...zní to každopádně o dost líp, než Vyčítal, Parkanová a jiné ikony české country scény.

Tak ať vám všem taky hraje něco pěkného...alespoň do dalších novinek.

Jupí Jupí Jou

Limonádový Luboš

 

Dodatek: tak mi právě přišel omluvný mail, že mi omylem poslala poznámky a nikoliv finální verzi zprávy o hokeji v ČR...ten už vypadá o něco líp (stále nééééé dobře, ale díky benevolenci pedagoga, co zná násobení bulharským koeficientem dobroty se možná dostane i na 85%...je mi zle! :-D )

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.