Už brzy přiletím....

Vzkazy:

Datum
Vložil
Titulek

Re: 2tonda

Netusim kdy to je...Jarca to vi :) no urcite prijed.. ja ti to stopnu a budes to mit o vterinu pomalejc nez ja :) Ale rekord bys tam asi dal...je to kratsi nez 400 :) hlavne ty tvoje dlouhy nohy tam pres ty schody budou dobre litat :)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: 2tonda

A prej že já jsem Vraňák...chichi...Varle se zúčastní běhu do schodů...to mě podrž!!! :-D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: 2tonda

Tak je potřeba aby tam těm vidlím ukázal jak se to má dělat, že jo=) Lubáku zjisti mi kdy to je pls...na jarču žádnej kontakt nemám.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: 2tonda

Jasně - natři jim zadele! :-) Jarka je teď zrovna na seznamováku s dětma, ale zeptám se, až s ní budu mluvit.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: 2tonda

Jo takhle chces machrovat na vranaky..tak to se taky zucastim a narhnu ti prd... precejenom to tam neznas a zakopnes..nebo se ti nekdo umackne na stopkach :)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: 2tonda

No a vzhledem k tomu, že stopky budou držet zcela konkrétní lidi (Jarunka, Špage nebo jiný vraňák tělem i duší), tak to budeš mít, Varle, asi o něco těžší! :-D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2tonda

Spage je stejne rad ze vubec najde ten cudlik na STOP :D ale to nebude jen timhle..proste mu natrhnu prd....kdyz se takhle vytahuje na vranaky :) tech 100m sem uz taky jednou bezel rucne 10,89 tak tohle je min ...do schodu..a hlavne... ve vranym :)

Datum
Vložil
Titulek

Re: 2tonda

Běh do schodků je 11.10.2008 a kdyby tě zajímaly i jiný věci z Vraného, třeba výlety důchodců, slevy v papírnictví, posvícení, obecní úřad sleduje a hlásííííí.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: 2tonda

Díky...běh do schodů mi docela stačí. pokud máš pravidelné zprávy o slevách v tesku tak prosím posílat info na mejl=)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: 2tonda

Jsi asi decánko upadl na hlávku ne? Tesco ve Vraným???? :-D

Datum
Vložil
Titulek

co tomu rikas?

hele videls tohle? co ty na to? :) https://www.youtube.com/watch?v=F1M8zxyDFrQ

Datum
Vložil
Titulek

Re: co tomu rikas?

Tý jo...dobrá variace na "black music"... R'n'B a Rap...mnohem veselejší a bez olivového oleje! Dost dobrý!!! Díkec!

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: co tomu rikas?

Je to super rytmicky...voba maj super smysl pro rytmus...ona uplne uzasne frazuje... :) hele dneska ste udelali nehoraznou vec na zkousce...to se ti bude hodne libit...takova funky ska rock nevim co...ale rytmus jako prase :) uz se tesim az to s nama zabouchas :)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: co tomu rikas?

Ty mě chceš jen nalákat! Stejně to nakonec bude nějaká zbusterovaná záležitost pro metaláky!!! :-D Na ska a funky v naší kapele věřím míň než na genialitu Chucka Norrise! :-)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: co tomu rikas?

Nekecam...samo me to prekvapilo...tohle jsme jeste vubec nehrali..takovejhle stajl, mazec :)

Datum
Vložil
Titulek

letadylko kane

Hele Lubaku tak jsem dneska letel s Honzisem v letadylku....je to sikovnej kluk :) behem 4hodin jsem zazil docela hodne stavu...blivno...stav bez tize....blivno....zatacka jako prase..blivno...vedro...blivno..hlad...blivno...stav bez tize...krasne..vytlem...pristani.
a to jsem jeste Honzisovi zpusobil neprijemnost..ze jsme museli pristat kuli technickejm problemum..a pak sme zjistili, ze jsem si zabouchl bezpecnostni pas do dveri a ten nam mlatil zvenku do tech dveri...a my netusili co to je :D A vubec netusim co za zvuk predvedl tvuj kamarad Li-mu-baj, a mikrofon si k zadku nikdy nedavam.....me od nej stacilo 220V do rtu!! :) mej se ty starej cunaku :)

Datum
Vložil
Titulek

Re: letadylko kane

V tom případě netuším, co s tím mikrofonem děláš, protože si pamatuju, že mi uhnil nos a skoro i zbytek těla, když jsem se nadechl při "zpěvu"...nebo máme v tom mikrofonu zdechlého tchoře!
Tý jo...taky bych se proletěl...pamatuju si, co musíš mít s sebou do letadla: prázdnou 2l láhev, igelitku z Lidlu, tácek od párku a jedno vydání MF Dnes. :-D Na přání Honzíš jistě vysvětlí!
Pokud budeme hrát Vílu na začátku i na konci, tak už je jedno, co bude uprostřed, protože na Vosu nikdo nepřijde. :-)
Pozdravuj kluky na zítřejší zkoušce...buďte ve Vraném hodní na manažera a hlavně na jeho asistentku... :-)
P.S.: Můj spolubydla se jmenuje Lej(no) a právě přišel...opět mimo a vytlemenej jak lečo...jaký to asi je, bejt marnej číňan uprostřed USA...? :-D

Datum
Vložil
Titulek

Bus

Cus Lubaku vire chripky c4 :) tak jak je? :) ted se nam to ve vranym vysypalo se zkouskama a vsichni to dali. Honzis posledni zkouska za 2, nata je bakalarka, ja s petou souborky oba za 2, no tak dnes dem po volejbale oslavovat :) Vachi tys nesel dalku na MCR tymu nebo tam nebyla. Jinak gratuluju k bronzu na trojhopu. V sobotu mame posledni kolo ligy tak prid hecovat a delat trenera :) Jinak se nam Lubaku po tobe vubec nestejska ...muzes tem bejt jeste dlouho ..........Kecame :) cus bus

Datum
Vložil
Titulek

Re: Bus

Na mčr je omezení že smí bejt jenom dva lidi z jednoho oddílu na jednu disciplínu tak jsem šel jenom trojskok... a pak sem šel eště jako bonbónek štafetu 4x400 a tam sem skoro zdechnul. jinak sme celkově prohráli s kroměříží což se stalo asi po milionu let...smůla=)
v osobotu nepřídu jedu na chatu dřít=) ale jesli postoupíte do nějaký tý kvalifikace tak bych se stavil. nemůžu taky chodit na každý závody vona je to taky nuda koukat na tebe jak skáčeš 5 metrů=)
btw...mrkni na tohle toníku: https://www.youtube.com/watch?v=-qU0nyYVn78

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Bus

Tss, tondovi to ukazujes a nam jsi to jako neukazal, jo? Citim se dotcena... jinac tedy vypada ten skok celkem profi. Nechces sem hodit link i na tu stafetu?

Záznamy: 81 - 100 ze 181

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.