Už brzy přiletím....

Vzkazy:

Datum
Vložil
Titulek

úroveŇ klesá

ty vole tvý stránky nějak umíraj lubáku...do blogu píšu jenom já a žádný nový články ani fotky...sekce odkazy je taky na hovno...dělej s tim něco!!!

Datum
Vložil
Titulek

běh do schodů

tak přátelé mohu potvrdit svoji účast na vranské akci běh do schodů...važte si toho a věřte, že se pokusím všem natrhnout řitě=)

Datum
Vložil
Titulek

koncik

Hej Lubaku tak to vypada ze maturitak bude....naprosto verime tvymu bubenickymu umeni a doufame ze nebudes muset ani zkouset a podas genitalni vykon :) 16. ledna
jeste je to furt v jednani..mozna s nama pojede zvucit Lucky

Datum
Vložil
Titulek

Re: koncik

Hej Tondo...zadrž...16.1.je pátek a já budu do 19:30 ve škole - budu mít zrovna další přednáškový víkend. Sice jsem Ti to říkal a psal i na blog Vosy, ale asi jsi na to zapomněl. Dost dobře není možné, abych se nějak dostal do Teplic. Jediný, co můžu udělat, je, že se zeptám, zda mi neuznají jeden předmět odtud místo toho pražského. Napíšu jim, ale jak dlouho bude trvat posouzení nedokážu říct (korespondence půjde-já-Praha-Bratislava-Seattle-studijní-potvrzení z Kansasu-Seattle-Bratislava-Praha-já)...Vůbec mě nebudete mít rádi, ale spíš to vidím na sabotáž...

Datum
Vložil
Titulek

bubenice

Hej poslechni tuhle babu https://www.youtube.com/watch?v=Jh1K3CHWp9Q&feature=related zkus nekdy zabubnovat jako vona :)

Datum
Vložil
Titulek

Re: bubenice

Tedy, tedy...koukám, že je ti mé cinkání a šťouchání málo! Asi bys rád potetovenéh špekouna, co rozseká činel pohledem!!! Slečna ale trochu ukazuje, že řezničina možná jde i bez toho tetování...

Datum
Vložil
Titulek

Donna

Tak po přečtení posledního příspěvku o "party" pomalu začínám chápat, proč tenkrát v Beverly Hills 90210 nechtěli Donnu pustit k maturitě! :) Doporučuju ti zlikvidovat veškeré zásoby Plzní, abys za chvíli nemusel v kroužku před všemi říkat "ahoj, jsem Luboš a jsem alkoholik".
Pár Vraňáků se v nejbližší době takychystá do New Yorku, tak měj oči na šťopkách - nedivila bych se, kdybyste se potkali! :))

Datum
Vložil
Titulek

Re: Donna

Jj..dobrej nápad..ať si to zkusí mě poslat na podobné šaškárny. Tohle prostě není pro evropany! :-) Když jsem byl před pár lety v Las Vegas, tak jsem potkal kamarády z florbalu..takže vraňáky na Manhattanu? Taky se to může stát! :-)

Datum
Vložil
Titulek

komentář k tenisovému vítězství

Tak předně bych ti chtěl velice pogratulovat. Ale za druhý by mě zajímalo za jakého stavu soupeři praskla raketa, protože jestli hrál od třetího gemu s prasklou tak to triumfálnost tvého vítězství lehce snižuje

Datum
Vložil
Titulek

Re: komentář k tenisovému vítězství

Taktez gratuluji:)...a to s tou raketou me nezajima, pze na to se historie nepta:). Jinac si mooooc uzij NY!!! Zavidim ti, bych jela hned zase:))...I kdyz tobe se to asi mozna uplne libit nebude:). Mno, uvidis;)...zatim se mej bajo a uzivej si to:)! Uz ti zas tolik casu na poznavani usa nezbyva:).x

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: komentář k tenisovému vítězství

Sorry, že tak pozdě...Varle, ty lamo?! Ty nevěříš v mé tenisové kvality! :-D Raketa mu praskla za stavu asi 6:3...hlavní bylo, že změnil taktiku, když to bylo 4:3...ze španělské, se kterou by vyhrál, na mongolskou. J tedy nutné přiznat, že na výhře se velkým dílem podílel i můj soupeř. :-)

Datum
Vložil
Titulek

...

Čááááu tk tě zdavím milej zlatej.... jako dost ste nam chybeli na vranskym posviceni.... upe sme malem brecely... neee kecam... toé zas ne...:oD ale jako kdybys pak videl na zabave Spageho jak trsal.... no proste jak vzdycky nejvic vtipny.... :oD

Datum
Vložil
Titulek

Re: ...

Čau ne, vosando. :-) Tak posvícení mi uteklo a měl jsem zprávy, že prý se vše maximálně vadařilo! Špage je svérázný tanečník.."ale dává do toho srdíčko a to je hlavní" (P.Nedvěd, 2006) Užívejte si vše české...chci guláš!!!! :-D

Datum
Vložil
Titulek

Vraný versus Praha

Čauky PRAŽÁCI, tímto Vás oficiálně zvu do Vraného na Běh do schodů- 11.10. (od 9hod je prezence, v 10hod start). Doufám, Vachi, že dorazíš....., s Toníkem byste se mohli hecnout a třeba "to dát" i pod 10s. Kansasanům samozřejmě tímto slibuji, že jestli se tahle akce "Vrané vs. Praha" uskuteční, zašlu podrobnou fotodokumentaci a výsledkovou listinu:-) .

Datum
Vložil
Titulek

Re: Vraný versus Praha

Tento víkend bych teoreticky mohl...takže pokud není akce vyhrazena jen pro vraŇáky tak se dá předběžně počítat s mou účastí...eště časem poprosím o detailní popis kde se ony schody nachází...ve vranym znám jenom kde se lyžuje a kde bydlí škoďák...a to je obojí dost blízko u sebe=)
jediný co mě může odradit je devátá hodina ranní...ale snad se hecnu=)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Vraný versus Praha

Joj..už se těším na dokumentaci z tohoto "střetu světů". :-)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Vraný versus Praha

A kolik je ten rekord? abych věděl jestli na to mám aspoň trochu potrénovat?

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Vraný versus Praha

Ty vole ty ses magor...trenovat prej !!!!!!!!!! jses uz postizenej :)neco s tim delaj..jedes do vranyho...cas je okolo 10...loni sem to bezel zmrzlej jako hovno v lednu a asi 10:25..ty to das tak 9:60 bych typnul...mozna i lip...je to jeste chytit ten rytmus na schodech a nedat si do drzky :)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Vraný versus Praha

Hele takže tam nemusim bejt na tu devátou? ty vole to se mi ulevilo, protože devátá ve vranym by znamenala vstávačku tak v 8 a to už je dost ošklivý a mohlo by mě to odradit od toho abych přijel=)

Datum
Vložil
Titulek

2tonda

Hele toníku dozvděl sem se že ve vranym se organizuje nějakej běh do schodů...kdy to máte letos? že bych přijel a udělal vám tam nějakej rekord=)

Záznamy: 61 - 80 ze 181

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.