Už brzy přiletím....

Vzkazy:

Datum
Vložil
Titulek

Jinsangzi Houpian

Ahoj Luboši, také se léčím tím Jinsangzi Houpian - v krku a na plicích mám všechny možné bacily,co k nám doputovali, zatím se mě ale úspěšně drží. Napadlo mě, jestli víš, odkud vlastně ten J.H. je? To jsi k němu přišel ve státech nebo v čr? Ty už jsi určitě v pořádku! Zdravím. D.

Datum
Vložil
Titulek

reakce na článek

Lubáku, jestli většina tvých studentek vypadá tak, jako si mi posílal některý fotky, tak to že si dal muj mejl a telefon do zkoušky, není trest ale spíš odměna ne?

Datum
Vložil
Titulek

lama

Kdepak...všechny studentky jsou tlustý a smrdí a studenti jsou masový vrazi se sklony k týrání lidí...

Datum
Vložil
Titulek

zevl

pán asi myslí že když se za chvíli vrací tak že už sem jako nic psát nebude že jo? mám pocit že si tvou webovku vymažu ze záložek ty zevle=)

Datum
Vložil
Titulek

Re: zevl

Ho nech, se uci na zkousky;))...

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: zevl

Tý vogi..nejen, že dodělávám všechny možný koniny..ale hlavně se mi nějako zapaluje v krku a to tak že pekelně..takže se teď soustředím na jiný věci, ale nebojte! Novinky budou nejpozději v pátek! :-) A že jich bude!

Datum
Vložil
Titulek

Re: zevl

tyvle to je dobrej web toďle..

Datum
Vložil
Titulek

superlubák

psal sem to už na květináš ale radši to zdůraznim i tady...lubák nám to o sobě nikdy neřek ale ve skutečnosti je to známý super hrdina.
https://www.makemesuper.com/r.php?i=4_5fb98-072824-m-Dude

Datum
Vložil
Titulek

Re: superlubák

Super hrdina jako samozřejmě jsem, ale že jsi musel natočit zrovna takovej skromnej spot? Mohl jsi tam dát, jak opravdu zvládnu přenášet hory, dobíhat auta, bohatým brát a chudým dávat, zachraňovat děti ze chřánu gangů a převádět chromý báby přes cestu! Prostě pravdu...každopádně děkuji za péči a sakra..už je venku, že jsem skoro jak Chuck Norris!

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: superlubák

to jako fakt bohatým bereš a chudým dáváš? ... tak to jsem bez práce, balim kufry a mizim na Havaj ;)

Datum
Vložil
Titulek

NY

Teeda, to uz tam jedes? Tak si to mooooc uzij v mym oblibenym meste:)))!!! Uz mas plan, co vsechno podniknes;)? Doufam, ze se ti tam bude libit aspon z pulky tak jako mne....packo a enjoy!!!!

Datum
Vložil
Titulek

AZ Kviz

Dotaz...co je az kviz junior?? Jestli si jako delas srandu z myho oblibenyho AZ kvizu, tak tak...tak uvidis:)!!! Ale jestli byla jako naka junior verze...tak ok asi. Jinac me teda kolac mezi dnem a noci z nakyho duvodu pripomel pana zeleznyho a jeho kolace sledovanosti:). A to mi pripomelo Izera...Anyway, prace na projektu remediation methods of contaminated land dela svy:)...byeee x

Datum
Vložil
Titulek

Re: AZ Kviz

chill out sis..az kviz junior je az kviz pro deti...z nasi oblibeny nejbozejsi sofistikovany dospelacky verze by si lubak prece neutahoval :)
jinak lubosi mas stesti ze ses v antiobamove..tady kdyz vyhral tancovali lidi v ulicich s ohnostrojema a o pulnoci mi busili na dvere..holt jinej kraj..a uz asi 1000 cernochu mi reklo "he made history, you know what i'm sayin?" delaj z toho nevim co...asi uz pocituji tu ZMENU :D..jinak doporucuju posledni epizodu south parku 'about last night..'..normlane na to nekoukam a ani jsem ji jeste nedokoukala ale zatim je to bozi a naprosto uzasne si z toho delaj prdel..www.southparkstudios.com..cest do kansasu

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: AZ Kviz

https://www.youtube.com/watch?v=cziaANDaBSI&NR=1 Tohle by vás mohlo trochu uvést do obrazu. :-D Jinak "normální" AZ kvíz si ze sebe dělá srandu sám...pan X dostane za finále knížku o psech, mapu Křivoklátska, vstupenku do muzea panenek nebo tričko s nápisem "Jsem kretén, že jsem přijel." Mezitím už si paní Květa vybírá šestiúhelníčky a zázračně si odváží 2500,- ...po zdanění a zaplacení jízdenky Ostrava-Cheb jí zůstanou oči pro pláč a tričko s nápisem "Sice jsem vítěz..ale v podstatě taky kretén." Zdravím do Obamova...jinak už to docela vydejchali. Když prý přežijí tornádo, tak tohohle chlápka taky.
Mějte se
Vaše Eva Brettschneiderová

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: AZ Kviz

Jsi zapomnel na "hroby a hrobky ceskych knizat" ktery jsi mohl vyhrat letos v lete:). A jojo, presne to je AZ kviz! Proto je to tak husty:D...

Datum
Vložil
Titulek

Re: AZ Kviz

Vsichni jste mi s dbatou o AZ kvizu udelali velkou radost. Predstavte si jak pridu odpoledne z prace a jsem v"v jednom kole". Musim totiz zapnout pracku a mycku a TV, kde jde AZ kviz, dam nohy nahoru a Lubos cestou do lednice komentuje deni na obrazovce. Opravdu, kdyz ctu vas blog, jakoby byl Lubos doma, to pohladi po dusi.

Datum
Vložil
Titulek

...

tak co nějaká aktualizace lemro?

Datum
Vložil
Titulek

Re: ...

Koukám, že nejlepším testem, jak zjistit, jestli to ještě někdo vůbec čte, je chvíli nepsat :-) ...no jo, no jo..ty jsi zas tak přísnej! Pošlu na tebe přes oceán plno místních rednecků a oni už budou vědět, kam ty vidle zapíchnout! Pak už budeš asi pískat jinak...

Datum
Vložil
Titulek

ty vole dyŤ já to dělám pro tvoje dobro...dyť by ses beze mmně nedonutil sem ani něco napsat že jo...a místo toho abys mi byl vděčnej tak na mě posíláš lidi s vidlema! počkej až přijedeš!

Datum
Vložil
Titulek

Re:

Já vím, že to se mnou myslíš dobře...dyť tobě se stýská..nesmutni, už se blíží návrat :-D

Záznamy: 21 - 40 ze 181

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.